BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,99
ALTIN 2.438,01
ÖĞRETMEN

Aday öğretmenler il yetiştirme sonuçları açıklandı

Aday öğretmen yetiştirme sonuçları meb.gov.tr'den açıklandı.. İşte stajyer öğretmen yetiştirme il tercih sonuçları sorgulama linki ve detayları...

2016 Şubat ataması yapılan 30 bin öğretmenin stajyer öğretmen olarak görev yapacağı iller meb.govçtr adresinden açıklandı. Aday öğretmenyetiştirm sonuçları meb.gov.tr sorgulama için haberimizin detaylarına bakınız.

Aday öğretmenler hangi ilde staj görecek? MEB ilk atama sonucu aday öğretmenlerin staj yapacağı illeri sorgulama haber detayımızda.

MEB İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ TWITTER'DAN DUYURDU

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu kişsiel Twitter hesabı üzerinden sonuçları şöyle duyurdu:

Aday öğretmen yetiştirme sürecine ilişkin atamalar sonuçlandı.atama.meb.gov.tr. Hayırlı olsun rabbim utandırmasın.



ADAY ÖĞRETMENLER İÇİN SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Stajyer öğretmenlerin görev yapacağı iller belli olduktan sonra süreç nasıl işleyecek? Aday öğretmenlerin isimleri ve branşları stajyer öğretmen olarak görev yapacağı il veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne iletilecek. İl, ilçe milli eğitim müdürlükleri okullardaki kapasiteleri de dikkate alarak bu öğretmenleri uygun okullara ve belirlediği danışman öğretmenlerin yanına görevlendirecek. Bu işlem ise 21 Şubat tarihine kadar yapılacak. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR