BIST 9.808
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
ÖĞRETMEN

Açığa alınan öğretmenler 11 bin 500 isim!

Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika görevden alma kararı geldi. MEB tarafından gelen son dakika bilgisine göre PKK bağlantılı 11 bin 500 öğretmen açığa alındı. Peki hangi öğretmenler açığa alındı, isimler belli oldu mu? İşte detaylar...

İhraç edilmek üzere açığa alınan öğretmenler listesi resmi gazeteden ilan edilecek. 11 Bin 500 PKK'lı öğretmen ihraç edilecekler listesinde. Herkes ihraç listesinde isminin olup olmadığını merak ediyor.

FETÖ öğretmenlerinin ihracının ardından bu kez PKK ile ilişkisi olan 11 bin 500 öğretmen açığa alındı. Eğitim camiası açığa alınan öğretmenler listesinde ismi olup olmadığını merak ediyor. İhraç edilecek öğretmenlerin önümüzdeki günlerde KHK (kanun hükmünde kararname) ile resmi gazeteden ilan edilmesi bekleniyor.

 

Başbakan Binali Yıldırım'ın daha önce yerlerinin değiştirileceğini açıkladığı daha sonra da açığa alınacağı belirtilen PKK ile ilişkisi olduğu belirtilen öğretmenlerle ilgili karar verildi. MEB PKK'lı öğretmenleri ihraç etmek üzere olduğu açıklandı. Bayramdan sonra yayınlanacak olan KHK ile ihraç edilecek öğretmenlerin isimleri de belli olacak.

İHRAÇ EDİLECEK PKK'LI ÖĞRETMENLER LİSTESİ

PKK ile ilgili olduğu belirlenen 11 bin 500 öğretmen MEB tarafından açığa alındı. Hükümet açığa alınan öğretmenlerin ihraç edilmesi için KHK çıkaracak. Olağanüstü hal yasası olan kanun hükmünde kararname resmi gazetede yayınlanınca ihraç edilen öğretmenlerin isimleri de ortaya çıkacak. Şimdi eğitim camiası açığa alınan öğretmenler ve ihraçları gündemde olanların listesini merak ediyor.

AÇIĞA ALINAN ÖĞRETMENLER LİSTESİ

İhraç edilmek için açığa alınan öğretmenlerin sayısının daha da artacağı söyleniyor. MEB çevresinden gelen haberlere göre 11 bin 500 olan öğretmen sayısı 14 bini bulabilir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR