BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
İŞ İLANLARI

Abdullah Gül Üniversitesi öğretim elemanı alacak

Abdullah Gül Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim elemanı alımı yapacak. Abdullah Gül Üniversitesi başvuru şartları neler, öğretim elemanı ne zaman alınacak? Ayrıntılar haberimizde...

Abdullah Gül Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim elemanı alımı yapacak. 

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ

UNVANI

BÖLÜMÜ

DERECE

ADET

ARANAN NİTELİKLER

YAŞAM VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Yardımcı Doçent

( 1, 2, 3 )

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü

2

1

Kanser sinyal ileti yolaklarında yer alan protein-lipid etkileşimleri ve kanser hücre ölüm mekanizmalarında biyoaktif sfingolipidlerin rolleri ile ilgili uluslararası bilimsel hakemli dergilerde yayınlar yapmış olmak.

1 - Eğitim-öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

2 - Tercihen dünyanın ilgili alanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak ve doktora sonrası teorik ve deneysel araştırma çalışmaları ve tecrübeleri bulunmak.

3 - Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR