BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.409,74
İŞ İLANLARI

Abdullah Gül Üniversitesi öğretim elemanı alacak

Abdullah Gül Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim elemanı alımı yapacak. Abdullah Gül Üniversitesi başvuru şartları neler, öğretim elemanı ne zaman alınacak? Ayrıntılar haberimizde...

Abdullah Gül Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim elemanı alımı yapacak. 

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

GENEL ŞARTLAR

1- Üniversitemiz birimlerine aşağıda belirtilen şartları taşıyanlardan öğretim üyesi alınacaktır.

2- Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır.

3- Kanuni şartlara haiz adayların, ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde; Üniversitemiz Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı'na, şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi tatile geldiği takdirde; bir sonraki iş günü mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir.

4- 657 sayılı Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

5- Şartları taşımayan veya sonradan şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir.

6- Başvurular şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak olan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

YARDIMCI DOÇENT KADROSU İÇİN ADAYLAR; dilekçesinde yabancı dilini ve başvurduğu bölümü belirtecektir. Varsa hizmet belgesi, yayın listesi, resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri ( Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) özgeçmişini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosyayla birlikte başvuracaklardır. Adaylar; KPDS, ÜDS'den veya denkliği kabul edilen Yabancı Dil Sınavından aldıkları notlara bakılmaksızın " Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğinin " 6. ve 7. maddeleri gereğince yabancı dil sınavına tabi tutulacaklardır.

BİRİMİ

UNVANI

BÖLÜMÜ

DERECE

ADET

ARANAN NİTELİKLER

YAŞAM VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Yardımcı Doçent ( 1, 2, 3 )

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü

2

1

Kanser sinyal ileti yolaklarında yer alan protein-lipid etkileşimleri ve kanser hücre ölüm mekanizmalarında biyoaktif sfingolipidlerin rolleri ile ilgili uluslararası bilimsel hakemli dergilerde yayınlar yapmış olmak.

1-Eğitim-öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapı Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazetede yayınlan fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına ha

2- Tercihen dünyanın ilgili alanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden deneysel araştırma çalışmaları ve tecrübeleri bulunmak.

3- Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli t

acak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu an yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü iz olması gerekmektedir. doktoralı olmak ve doktora sonrası teorik ve

ulunmak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR