BIST 9.801
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.430,58
MEMUR

4/C kadro açıklaması Türkiye Kamu-Sen'den mesaj

Kadro bekleyen 4/C'liler için açıklama yapan Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Twitter hesabından 4/C’li personelin bir an önce kadroya alınması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Twitter hesabından 4/C ile ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti. Koncuk ziyaret sonrası 4/C’lilerle ilgili bazı bilgiler paylaşarak, DPB’nin üzerine düşen görevi yaptığını söyledi.

4/C'Lİ PERSONEL İÇİN KRİTİK KADRO AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret eden Kamu-Sen heyeti 4/C’li personelin bir an önce kadroya alınması için çaba sarf ediyor.

"DBP ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPIYOR"

İsmail Koncuk, Devlet Personel Başkanını ziyareti sonrasında Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda; “Devlet Personel Başkanlığı üzerine düşen çalışmaları yapıyor. 4/C ve benzeri toplu sözleşme kararları ilgili çalışmaları yapmışlar. Ancak 4/C’lilerle ilgili hükumetin bir insiyatif kullanması gerekmektedir. Bu konuda çalışma takvimini yapmak artık hükumetin uhdesindedir. 4/C’ye kadro, üniversiteli işçilerin memurluğu konusundaki en büyük problem toplu sözleşmede alınan tarihsiz karardır. Sorumlular bellidir.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR