BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
MEMUR

2019 hangi belediye kaç memur alacak il il güncel liste

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler belediyelere memur alım ilanlarını araştırıyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Senir Belediyesi ve Evreşe belediyeleri Zabıta Memuru, İtfaiye eri gibi kadrolara alımlar yapacağını duyurdu. Peki belediye memur alım ilanlarına nasıl başvuru yapılır, başvuru şartları neler?

Kamu kurumlarında memur olarak çalışmak isteyen vatandaşlar belediye memur alım ilanlarını araştırıyor.  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Senir Belediyesi ve Evreşe belediyeleri Zabıta Memuru, İtfaiye eri gibi kadrolara alımlar yapacak. İşte başvuru detayları...

Belediyeler yapacakları memur alımlarını duyurdu. Bir çok belediye yayımladığı memur alımı ilanı ile başvuru şartlarını da açıkladı. Peki hangi belediye kaç memur alacak?

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 387 MEMUR ALACAK

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği, Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR