BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
KPSS

2016 YDS'de 1 soru iptal edildi!

2016 YDS sonuçları belli oldu. Açıklanan sınav sonuçlarına göre ÖSYM, sınavın bir sorusunun iptal edildiğini iki sorunun da cevap şıklarında değişiklik olduğu duyuruldu.

YDS sınavı sonuçları ÖSYM sorgulama sayfasından açıklandı. Akademik kariyer düşünenlerin ağırlıklı olarak girdiği YDS sınavı sonuçları belli oldu. Peki iptal edilen sorular neler?

27 Mart tarihinde gerçekleştirilen ve binlerce adayın girdiği YDS sonuçları belli oldu. Fransızca Testi Temel Soru Kitapçığındaki 8. sorusu iptal edildi.

YDS'DE BİR SORU İPTAL EDİLDİ

ÖSYM tarafından internet üzerinden yapılan açıklamada Fransızca testinde iptal olan sorunun yanı sıra Bulgarca Testi Temel Soru Kitapçığındaki 7. sorunun "C" olarak girilmiş cevabının "E" olarak ve 23. sorunun "C" olarak girilmiş cevabının "D" olarak değiştirildi.

ÖSYM AÇIKLAMA YAPTI

27 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2016-YDS İlkbahar Dönemi) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup Fransızca Testi Temel Soru Kitapçığındaki 8. sorunun iptal edilmesine, Bulgarca Testi Temel Soru Kitapçığındaki 7. sorunun "C" olarak girilmiş cevabının "E" olarak ve 23. sorunun "C" olarak girilmiş cevabının "D" olarak değiştirilmesinekarar verilmiştir. 2016-YDS (İlkbahar Dönemi) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR