BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
KPSS

2016 KPSS soruları ve cevapları ÖSYM Ais'ten açıklanıyor

KPSS soruları ve cevapları 2016 ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası ais.osym.gov.tr'den açıklanıyor. KPSS 2016 soruları ve cevap anahtarları ÖSYM'yle eş zamanlı memurhaber.com'da.

KPSS 2016 soruları ve cevapları ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sayfası ais.osym.gov.tr adresinden açıklanıyor. Ancak KPSS 2016 soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı henüz ÖSYM'den gelmedi.

ÖSYM KPSS 2016 soruları ve cevap anahtarlarını en geç önümüzdeki hafta ais.osym.gov.tr'den açıklaması bekleniyor. ÖSYM KPSS sorularının tamamını mı yoksa yüzde 20'lik bölümünü mü açıklayacak henüz belli değil. Genel olarak ÖSYM sınav sorularınının yüzde 20'lik kısmını açıklıyor. ÖSYM'nin sorularının tamamını açıkladığı tek sınav ise YGS'ydi. 

ÖSYM AİS NEDİR NASIL GİRİŞİ YAPILIR KPSS SORULARI GÖRME EKRANI

ÖSYM Ais, ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sayfası'nın kısaltılmış ismi. ÖSYM sınavlarına girmek isteyen her aday aynı zamanda ÖSYM ais sayfasının da bir üyesi oluyor. ÖSYM Aday Şifresi sayesinde öğrenciler ÖSYM ais sayfasından, sınav giriş belgesi, sınav soruları, sınav cevap anahtarlarına ulaşabiliyorlar. Aynı durum bugün yapılan KPSS 2016 için de geçerli. KPSS adayları KPSS 2016 soruları ve KPSS cevap anahtarlarına ais.osym.gov.tr adresine TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM Aday Şifreleri'ni girerek ulaşabilecekler. 

KPSS 2016 soruları ve KPSS cevap anahtarları ekranı ais.osym.gov.tr'yle eş zamanlı memurhaber.com'dan da ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR