BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
GÜNCEL

2014 YDS sonuçları ekranı T.C ile sırgula: osym.gov.tr

2014 YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS sonuçlarının 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 2014 YDS sonuçlarınızı memurhaber.com'dan öğrenebilirsiniz. 2014 YDS sonuçları, 2014 YDS sonuç sorgula

MEMURLAR- 2014 YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS sonuçlarının 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 2014 YDS sonuçlarınızı memurhaber.com'dan öğrenebilirsiniz. 2014 YDS sonuçları, 2014 YDS sonuç sorgula

Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ile yabancı dil bilgisi seviyesini tespit ettirmek isteyenlerin girdiği Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS)  yapıldı.

ÖSYM tarafından düzenlenen YDS İlkbahar Dönemi Sınavı, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden gerçekleştirildi.

Sınav, saat 9.30'da başladı ve 150 dakika sürdü.

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi): Başvurular

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2014-YDS İlkbahar Dönemi) 6 Nisan 2014 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular 3-12 Şubat 2014 tarihlerinde yapılacaktır. Adaylar, 2014-YDS İlkbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinden ulaşabileceklerdir. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Kılavuzda; başvuru, sınav, değerlendirme, sınav sonuçlarının kurumlarca kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Merkezimiz kayıtlarında adaylara ait eğitim bilgileri, arşiv bilgisinin oluşturulabilmesi ve bu bilgilerin diğer sınavlar/yerleştirmelerde de kullanılabilmesi amacıyla başvuru aşamasında alınmaktadır. Bu amaçla; Başvuru Merkezlerince eğitim bilgileri alanında bilgi girişinin yapılabilmesi için, adayın eğitim bilgilerini gösteren resmi belgenin/belgelerin (diploma, mezuniyet belgesi vb.) başvuruda adayın yanında bulunması gerekmektedir. Eğitim bilgileri, Sınav Koordinatörlükleri ve Başvuru Merkezleri tarafından belgeye dayalı olarak kontrol edilerek sisteme kaydedilecektir. Bu nedenle adayların başvuru merkezine giderken güncel (en son) eğitim bilgilerine ait resmi belgelerini yanlarında bulundurmaları zorunludur. Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.


2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi): Eğitim Bilgileri

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) başvurularında adaylar; yeni  eğitim bilgilerini eklemek için Sınav Koordinatörlükleri veya ilgili sınav için tanımlı Üniversite Rektörlükleri; eğitim bilgilerini düzeltmek için  sadece Sınav Koordinatörlükleri  aracılığı ile eğitim bilgilerini belgeye dayalı olarak kontrol ettirip  sisteme kaydettireceklerdir. Yanında eğitim bilgisini gösteren resmi bir belgesi olmayan adayların da başvuruları Sınav Koordinatörlükleri  veya diğer  Başvuru Merkezlerince alınacak ancak eğitim bilgileri alanlarına ait herhangi bir bilgi girişi veya güncellemesi yapılmayacaktır. Bireysel olarak İnternet aracılığıyla başvuru yapma hakkı olan adaylar da eğitim bilgileri alanında ekleme/güncelleme yapamayacaklar ancak başvuru  işlemlerini  eğitim bilgileri alanında herhangi bir işlem yapmadan tamamlayabileceklerdir. Adaylara duyurulur.

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi): Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

6 Nisan 2014 tarihinde yapılacak 2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2014-YDS İlkbahar Dönemi) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile 27 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına özen göstermelidir. Adaylar İnternet’ten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR