BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

2013 ÖMSS tercih kılavuzu değişti!

Engelli Memur Yerleştirmeleri Kapsamında 2013-ÖMSS/KURA tercih kılavuzundan tercih Yapan/Tercih yapacak adaylar dikkat.. 2013 ÖMSS tercih kılavuzu değişti

Başkanlığımızca yapılan incelemede, bu durumdaki kadroların sadece adetlerinin birleştirilmesi suretiyle, engelli adayların daha çok sayıda kadro için tercihte bulunabilmelerine imkan sağlanacağı değerlendirilmiş, Tercih Kılavuzunun ekinde yer alan Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’deki aynı nitelik ve koşulları taşıyan kadroların birleştirilerek yeniden yayımlanması uygun görülmüştür.

2013 ÖMSS'DE BU KADROLARI TERCİH EDİN, YERLEŞİN!



Bu çerçevede, kadroları birleştirilen kamu kurum ve kuruluşları ile bunlara ait kadrolar aşağıda Tablo-1, Tablo-2, Tablo-3 ve Tablo-4’de yer almaktadır.

ÖSYM Başkanlığınca daha önce 8 Mart 2013 tarihinde sona ereceği duyurulan tercih süresi, düzenlemeler nedeniyle adayların tercihlerini yeniden değerlendirmeleri için ek süre tanınmasını sağlamak amacıyla, 11 Mart 2013 Pazartesi günü saat 23.59’a kadar uzatılmıştır.

Bu düzenleme nedeniyle tercihini tamamlayan adayların yeniden tercihlerini değerlendirmeleri ve yapılan değişikliklere göre tercihlerini düzenlemeleri gerekmektedir. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini yeniden düzenlemesi gereken adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Ayrıca; değişiklikten etkilenmeyen adaylar da tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR