BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.398,41
GÜNCEL

2013 İş Bankası sınav başvurusu 22 Ocak 2013

2013 yılında da büyümeyi hedefleyen İş Bankası 2013 yılında yapacağı sınavla yeni memurlar alacak. İş Bankası'nın 2013 sınavı ne zaman, İş Bankası sınavına başvuru şartları neler?

Ülkemizin en köklü bankalarından biri olan İş Bankası 2013 yılında büyüme stratejileri kapsamında yeni personeller almaya devam ediyor. İş Bankası yeni personellerini belirlemek için 2013 yılının ilk iş bankası sınavı yapılacak.

İş Bankası en son 16 Aralık tarihinde yazılı sınav düzenlemişti. İş Bankası Sınavının Genel Yetenek Testi aşaması; Adana, Antalya, Bursa Ve Kayseri illerinde gerçekleştirilmişti. 16 Aralık İş Bankası sınavına katılan adaylar yazılı aşamadan aldığı puana göre barajı geçtikleri takdirde mülakata davet edildiler. İş Bankasında göreve başlayacak adaylar, işe alım aşamasında her pozisyon için farklı değerlendirme araçları ile değerlendirilir.

İş Bankası başta İstanbul’da bulunan Şubeleri ve Genel Müdürlük bölümlerinde görevlendirilmek üzere sınav duyurusu yaptı. Bankanın İstanbul’da bulunan Şubeleri ve is bankasi memur alimi İş Bankası Memur Alım SınavıGenel Müdürlük bölümlerinde görev almak isteyen adaylar 23 Ocak 2013 Çarşamba ve izleyen günlerde elektronik ortamda düzenlenecek olan Memur Alım Sınavlarına katılarak değerlendirmeye alınacaktır. Adayların bu sınava katılmak için öncelikle başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru formu aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Elektronik ortamda yapılan Genel Yetenek Testine tabi tutulan adaylar, yapılan değerlendirmelerden sonra mülakata davet edilirler. Mülakat sonucu olumlu bulunan adaylar ise gerekli belgeler istenerek işe davet edilecektir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR