BIST 9.577
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.474,05
KPSS

2013-AÖL açık lise sonuçlarınız burada!

2013 AÖL açık lise sınav sonuçlarının 17 Haziran'da açıklanacağı daha önce duyurulmuştu. SBS, LYS gibi sınavların da bu günlere denk gelmesi sonucu sınav sonucunun açıklanması 20 Haziran'a ertlendi..

AÖL açık lise  2. dönem sınav ѕonuçlarının 17 Hazіran 2013 tarihinde açıklanaсağı bіldіrіlmіştі.



-Çıkma belgesi'ne acil ihtiyaç duymayanların dilekçe göndermemesi rica olunur. Çıkma Belgesi almak isteyen öğrencilerimiz 10 TL diploma harcını ( Vakıfbank, Ziraat Bankası veya Halk bank ) yatırdıktan sonra posta ( KARGO ) şahsen veya vekalet verdiği kişi aracılığı ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'ne ( ANKARA ) başvurmak zorundadır.

-Üniversite kaydı haricinde zorunlu olmadıkça çıkma belgesi almak için başvurunun yapılmaması, bu durumda mezuniyet yazısı için Genel Lise Görevli Anadolu Liseleri ile Halk Eğitim Merkezlerine başvurulması önemle rica olunur.

-Not : Çıkma belgesi için Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'ne gelen dilekçeler hemen işleme alınarak belgeleri tanzim edilmekte ve kargo ile adreslere gönderilmektedir. Ancak 10 TL diploma harcını yatırmayanların veya dilekçe kanununa uygun olmayan dilekçeler işleme alınmamaktadır.

-Mezun olduğuna dair yazıya ihtiyaç duyan öğrencilerimiz bölgelerinde bulunan genel liseler ve Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilen Anadolu Liseleri Müdürlüklerinden veya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden alabilirler.


Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR