BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.433,08
KPSS

2013 AÖF sonuçları açıklanıyor!

AÖF Güz Dönemi 2. sınav sonuçları hangi gün ve saat kaçta açıklanacak? İşte binlerce öğrencinin merakla beklediği o tarih...

Açıköğretim AÖF Sınav sonuçlarının açıklanma tarihi ile ilgili müjdeli haber geldi. AÖF öğrencilerinin gözü kulağı AÖF'nin resmi sitesinde. AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu.

AÖF kaynaklarından alınan son bilgiye göre sınav sonuçları 1 Mart Cuma Günü öğleden sonra açıklanacak.

Kayıt yenilemelerin 11-22 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacağını ifade eden Rektör Yardımcısı Özgür, "Sınav sonuçları, sınav yapıldıktan 20 gün sonra açıklanması söz konusu. Bu nedenle AÖF sınav sonuçlarını bu hafta içinde açıklamayı planlıyoruz" demişti.
 
AÖF Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilecek?
 
Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, https://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresine yazıp karşılarına çıkan Açık Öğretim Türkiye Otomasyonu linkine tıklayarak oturum açacaklar.  Oturum açmak için TC kimlik numarası veya e posta adresi ile şifre gerekiyor.
 
AÖF öğrencilerine önemli uyarı:
 
Kullanıcı hesabınızı ve şifrenizi girmeden önce login.anadolu.edu.tr adresine bağlı olduğunuzdan ve güvenlik sertifikasının Anadolu Üniversitesi'ne ait olduğundan emin olmalısınız. Gezintiniz sona erdiğinde web sitemizden güvenli bir şekilde ayrılmak ve oturmunuzu kapatmak için kullandığınız internet gezgini uygulamanızı mutlaka kapatınız!
 
Hesabınızın güvenliği için şifreniz, üniversitemizin şifre politikasına uygun olmalıdır. Şifre politikamız hakkında geniş bilgiyi Şifre Değişikliği sayfamızda bulabilirsiniz.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR