BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
KPSS

2013 AÖF Bahar dönemi soru ve cevapları burada!

4-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılan AÖF Bahar dönemi vize soru ve cevapları açıklanıyor.. 8 Mayıs 2013 bahaer dönemi vize sonuçları

Açıköğretim AÖF 4-5 Mayıs vize sınavları yapıldı. AÖF öğrencileri 2 gün boyunca vize sınavları için ter döktü. AÖF öğrencileri şimdi AÖF sınav soruları ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

AÖF vize sınav soruları ve cevap anahtarı hangi adresten açıklanacak? AÖF vize sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF vize sınav soruları ve cevapları AÖF’nin sitesine ne zaman yüklenecek?

AÖF öğrencileri vize sınavlarından alacağı notu nasıl hesaplayacak? AÖF vize sınav soruları ve cevapları AÖF’nin resmi sitesiyle aynı anda memurhaber.com'da olacak. AÖF vize sınav soruları ve cevapları adresinden açıklanacak.

Kredili sistem Açıköğretim Fakültesinin AÖF vize sınavları bitti. Türkiye’nin en büyük fakültesi sayılan AÖF‘de 2013 bahar dönemi vize sınavları maratonu sona erdi. AÖF’liler iki gün boyunca AÖF vize sınavlarında ter döktü.

AÖF sınavları Türkiye’nin 81 ilinde ve KKTC’de yapıldı. Milyonlarca öğrenci AÖF sınavlarında ter döktü. Sınav heyecanı biten AÖF öğrencilerini başka bir heyecan saracak. AÖF sınav soruları ve cevaplarının açıklanması beklenecek.



AÖF vize sınavı soru ve cevapları https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx adresinden açıklanacak.

AÖF öğrencileri bu linke tıklayarak 2013 Bahar Dönemi vize sınavları soru ve cevaplarını görebilecek veya indirebilecek, kaç doğru kaç yanlış yaptığını hesaplayarak alacakları tahmini notu öğrenebilecekler.
 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir.

AÖF sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.
AÖF güze dönemi vize sınavlarının sonuçlarının geç açıklanması AÖF öğrencilerini tedirgin etmiş ve bu duruma tepki göstermişlerdi.

4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF vize sınavlarının sonuçlarının Haziran ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Çünkü AÖF öğrencileri Haziran ayının ortalarında AÖF final sınavlarında ter dökecekler. AÖF öğrencilerinin büyük tepkisini çeken bütünleme sınavlarının kaldırılma kararından geri adım atılmadığı için AÖF öğrencilerinin bütünleme sınavı hakkı bulunmuyor.

AÖF KREDİLİ SİSTEMDE NOTLAR VE ANLAMLARI:

Not Aralığı – Harf Notu – Not Değeri

84 – 100__AA__4,00 (GEÇTİ)

77 – 83___AB__3,70 (GEÇTİ)

71 – 76___BA__3,30 (GEÇTİ)

66 – 70___BB__3,00 (GEÇTİ)

61 – 65___BC__2,70 (GEÇTİ)

56 – 60___CB__2,30 (GEÇTİ)

50 – 55___CC__2,00 (GEÇTİ)

46 – 49___CD__1,70 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)

40 – 45___DC__1,30 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)

33 – 39___DD__1,00 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)

0 – 32____FF__0,00 (KALDI)

Bu tabloya göre 33-49 arası ortalama getirdiğiniz derslerden koşullu olarak ortalama ile geçebiliyorsunuz.

Bu ortalama ile geçmenin koşulu ise Bahar Dönemi ( 2.dönem ) sonunda Genel Not Ortalamanızı ( GNO ) 2.0 veya daha üzeri getirmenizdir.

Eğer GNO’yu 2.0’dan düşük getirirseniz koşullu geçtiğiniz derslerden de kalmış olursunuz. 32 ve aşağı aldığınız derslerden direk kalıyorsunuz.

Bu FF ile kaldığınız dersleri bir sonraki yıl aynı dönemde tekrar görüyorsunuz. Yani bahar döneminde kaldığınız bir dersi seneye bahar döneminde alabilirsiniz.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR