BIST 9.775
DOLAR 32,55
EURO 35,00
ALTIN 2.435,21
KPSS

2013 AÖF bahar dönemi sınav sonuçları açıklanıyor 14/05/2013

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın soruları ve cevapları yayınlandı. 4-5 Mayıs 2013 AÖF soru ve cevaplarını incelemek için aşağıdaki linki tıklayın... Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?


4-5 Mayıs 2013 tarihli Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın yayınlandığı açıklandı. 2013 AÖF soru ve cevaplarını görmek isteyen öğrenciler, AÖF'ün sitesine TC kimlik numarası ile girerek soru ve cevaplara ulaşabiliyor.

 Açıköğretim öğrencileri, TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebiliyorlar.

 AÖF öğrencilerinin beklediği açıklama YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya'dan geldi.

 Çetinsaya, bütünleme hakkı bekleyen AÖF'lilere bütünleme müjdesi olmasa da başka bir müjde verdi.

Açıköğretim AÖF öğrencilerinin bütünleme hakkı beklentisini bitirecek bir açıklama da YÖK başkanından geldi. AÖF öğrencileri YÖK başkanı Çetinsaya'nın açıklamalarıyla bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. YÖK başkanı Çetinsaya bütünleme müjdesi vermedi ama tek dersi kalanlara müjde verdi. AÖF'den tek dersi kalan öğrenciler bu açıklama ile büyük sevinç yaşadı.

 AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 AÖF Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. AÖF sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

 AÖF güz dönemi vize sınavlarının sonuçlarının geç açıklanması AÖF öğrencilerini tedirgin etmiş ve bu duruma tepki göstermişlerdi. 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF vize sınavlarının sonuçlarının en geç Haziran ayının ilk haftasına kadar açıklanması gerekiyor. Çünkü AÖF öğrencileri Haziran ayının ortalarında AÖF final sınavlarında ter dökecekler. AÖF öğrencilerinin büyük tepkisini çeken bütünleme sınavlarının kaldırılma kararından geri adım atılmadığı için AÖF öğrencilerinin bütünleme sınavı hakkı bulunmuyor.

AÖF Not Ortalaması Sayfası

 Dönem notu ve genel not ortalaması AÖF tarafından yayınlandı.

AÖF dönem notu ve genel not ortalamaları da yayınlandı.  Öğrenciler bu sonuçlara bakarak, CD, DC, DD notu aldıkları derslerinden geçip geçmediklerini öğrenebilecekler. Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekiyor...

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR