BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
KPSS

2013 AÖF Bahar dönemi final sınavında gözden kaçan sorular!

2013 Bahar dönemi final sınavlarında gözden kaçan sorular neler oldu? 2013 AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? 2013 AÖF'de hatalı soru var mıydı? 2 Haziran 2013 AÖF final soru ve cevapları

AÖF soruları ve cevapları açıklandı. AÖF 2013 Bahar Dönemi vize sınavlarında ter döken milyonlarca öğrencinin merak ettiği AÖF soruları ve cevapları AÖF'nin resmi sitesinden kamuoyuna ve AÖF öğrencilerine duyuruldu.

AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı. AÖF soruları ve cevapları AÖF'nin resmi sitesinden duyuruldu. AÖF vize sınavlarında ter döken AÖF öğrencilerinin beklediği açıklama yapıldı.  AÖF soru ve cevaplarını görmek isteyen AÖF öğrencileri yıllıköğrenme bölümünden oturum açarak soru ve cevaplarını görmek istedikleri dersleri seçerek tahmini puanlarını hesaplayabilecekler.

4-5 Mayıs 2013 tarihli Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın yayınlandığı açıklandı. 2013 AÖF soru ve cevaplarını görmek isteyen öğrenciler, AÖF'ün sitesine TC kimlik numarası ile girerek soru ve cevaplara ulaşabiliyor.



Açıköğretim öğrencileri, TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebiliyorlar.

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, "Öğrenci Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda "9..." ile başlayan "Öğrenci Numarası" ile oturum açabileceklerdir.

Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa "konuk" yazarak e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz. Ancak bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz.

Öğretim Üyelerimiz, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler.

 Internet Explorer'da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarda olmamalıdır.

e-Öğrenme portalına Türkçe karakterli alan adları (http://eöğrenme.aöf.edu.tr, http://eöğrenme.açıköğretim.edu.tr vb.) ile giriş yapabilirsiniz. Bunun için Internet Explorer 7.0 ya da Mozilla Firefox 2.0 kullanmanız gerekmektedir.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR