BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,20
ÖĞRETMEN

12 Şubat okullar tatil mi- Okullar tatil olacak mı 12/02/2015

12 Şubat 2015 Perşembe günü hangi illerde okullar tatil olacak? İşte 12 Şubat'ta okulların tatil olacağı illerin tam listesi. 12 Şubat tatil olan okullar. Hangi illerde okullar 12 Şubat'ta tatil olacak? Okulların tatil olduğu iller.

MEMURLAR - 12 Şubat 2015 Perşembe günü hangi illerde okullar tatil olacak? İşte 12 Şubat'ta okulların tatil olacağı illerin tam listesi. 12 Şubat tatil olan okullar. Hangi illerde okullar 12 Şubat'ta tatil olacak? Okulların tatil olduğu iller.

Yoğun kar yağışı nedeniyle 12 Şubat Perşembe günü yurdun çeşitli illerinde okullar tatil edildi. Okullar 12 Şubat'ta tatil mi? İşte detaylar...

Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışı nedeniyle dolayı eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin, yarın bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.

Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de yarın bir gün idari izinli oldukları belirtildi.

BALIKESİR

Balıkesir'de kar nedeniyle eğitime ara verilen ilçe sayısı 12'ye çıktı. Dün (salı) Karesi, Altıeylül, Erdek ve Balya'daki tüm okullarla Manyas, Gönen ve Susurluk'ta taşımalı eğitim ile yapılan okullarda tatil ilan eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri; kar yağışının sabaha kadar sürmesinin ardından Kepsut, İvrindi, Bigadiç, Sındırgı ve Savaştepe'de de ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Kar yağışının diğer ilçelere oranla daha etkili olduğu Savaştepe'de tatil kararın ders zilinin çalmasının ardından açıklandığını söyleyen veliler tepki gösterdi.

Yenice'de eğitime kar engeli

-Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ve 13 Şubat'ta ara verilmesi kararlaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçede üç gündür devam eden ve zaman zaman etkisini artıran yoğun kar yağışı dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ve 13 Şubat'ta ara verilecek.

Belediye ve karayolları ekipleri, yağışın fazla olduğu noktalar ile ilçe merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

HAKKARİ

HAKKARİ'de, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi.

KARAMAN

KARAMAN'da yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi başta olmak üzere Başyayla, Ermenek, Sarıveliler ve Kazımkarabekir ilçelerinde okullar yarın tatil edildi.

Kentte bugün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Trafik polisleri, Karaman- Mut karayolunun 36'ncı kilometresinde bulunan Sertavul Geçidi'nde zincirsiz araçların geçişine izin vermedi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü de il merkezi başta olmak üzere Başyayla, Ermenek, Sarıveliler ve Kazımkarabekir ilçelerinde okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

KONYA

KONYA'da yoğun kar yağışı nedeniyle 7 ilçede eğitime bugün ara verildi.

Konya Valiliği, kentteki yoğun kar yağışı nedeniyle Kulu, Yunak, Çeltik, Seydişehir, Derebucak, Hadim ve Taşkent ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitimin bugün, 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

SAMSUN

SAMSUN'da yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle Alaçam ve Canik ilçelerindeki bazı okullar ile Vezirköprü İlçesi'ndeki tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Türkiye genelinde etkisini gösteren kar yağışı, Samsun'da da bazı ilçelerde okulların tatil edilmesine neden oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Alaçam İlçesi'nde Kızlan İlk ve Ortaokulu, Umutlu, Yoğunpelit, Demircideresi, Aşağıkoşlu, Harmancık Sebahat Kaptan ilkokullarında, Canik İlçesi'nde Gökçepınar, Başalan Cumhuriyet, Hacı Naipli, Tuzaklı ve Başkonak ilk ve ortaokullarında, Vezirköprü İlçesi'nde de tüm okulların 1 gün süre ile tatil edildiği belirtildi.

UŞAK

UŞAK'ta, 3 ilçede eğitime bir gün ara verildi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağını bildirmesi üzerine toplanan Hıfzısıhha Kurulları, Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçelerinde 11 Şubat Çarşamba günü eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR